Bezoek ook:

Vaarroutes


We bieden drie routes aan. We kunnen varen op de Vecht langs mooie landhuizen en prachtige natuur. We hebben de populaire route door de binnenstad van Utrecht langs de werfkelders en vele parken. Ook kunt u naar Rhijnauwen varen met de Domstad Boot via de Kromme Rijn.

Utrechtse binnenstad

De Utrechtse binnenstad

Deze rondvaart door de prachtige Utrechtse grachten is een unieke ervaring. U vaart langs de gezellige terrasjes, kelders en werven. In ongerveer anderhalf uur kunt u rond de Utrechtse binnenstad varen over de grachten.

Utrechtse grachten Onderweg passeert u de authentieke grachtenpanden en tal van bezienswaardigheden. Ondertussen kunt u genieten van een lekker hapje en drankje.

Foto's van de binnestad route

De Vecht

Varen op de Vecht

De Vecht is een eeuwenoude scheepsvaartverbinding waar o.a. Utrecht zijn vroegere economische bloei aan had te danken. In de Gouden Eeuw lieten rijke Amsterdammers hier hunnen buitverblijven bouwen. Ook zijn er verschillende kastelen zoals Kasteel Nijenrode en Muiderslot te vinden.

Rivier de Vecht Een tochtje over deze mooie vaarroute zal u zeker niet teleurstellen. Voor meer beeldmateriaal.

Foto's van de Vecht

Kromme Rijn

De Kromme Rijn

In de Romeinse tijd vormde de Kromme Rijn de noordelijke grens van het Romeinse rijk. De Kromme Rijn loopt vanaf de Nederrijn bij Wijk bij Duurstede tot aan de grachten van Utrecht. Langs de Kromme Rijn vindt u fantastische natuur, langoederen en kastelen zoals bij Rhijnauwen.

Kromme RijnDe Kromme Rijn is verboden voor motorvaart, maar voor speciale gelegenheden zoals bruiloften kunnen we een vergunning aanvragen.

Foto's van de Kromme Rijn

Direct Reserveren

direct reserveren
:  06 4120 35 45

Wilt u via de mail reserveren of heeft u vragen? Kijk dan op ons contact formulier.

reserveringsformulier
contactformulier


Boot Tafel

Over de boot

De Domstad boot heeft de meest luxe rondvaart sloep van Utrecht en is compleet ingetimmerd met teak-hout.
biertap
Op de boot is een uitgebreide bar aanwezig met biertap.
toilet
Als enige open rondvaart boot hebben wij een toilet.
personen
De boot biedt ruime aan 26 personen of 35+ staand.
meer over de boot